3 essentiële vragen die u moet stellen voordat u Dermapen Rotterdam krijgt

3 essentiële vragen die u moet stellen voordat u Dermapen Rotterdam krijgt

juni 22, 2021 0 Door LieskeKoek

Dermapen is een nieuwe micro-needling-techniek die wordt gebruikt om acne en andere veelvoorkomende huidvlekken te verwijderen. Het is zo'n geavanceerde methode dat het in de loop der jaren behoorlijk populair is geworden. Dermapen kan echter alleen worden toegediend door een gecertificeerde deskundige. Er zijn veel huidverzorgingssalons en klinieken die Dermapen aanbieden. Maar loop niet zomaar een van hen binnen zonder wat onderzoek te doen. Hier zijn drie vragen die je moet stellen voordat je Dermapen Rotterdam krijgt.

Bent u bevoegd en gecertificeerd om deze service aan te bieden?

Om ervoor te zorgen dat iedereen Dermapen kan aanbieden, moeten ze gecertificeerde licenties en certificeringen hebben. In feite kan alleen een ervaren huidverzorgingsdeskundige of dermatoloog dit doen. Vraag dus, voordat u de procedure uitvoert, op zijn minst om de licenties en certificeringen van uw huidverzorgingsprofessional.

Hoelang zal het duren?

Dermapen wordt verondersteld een snelle en pijnloze ervaring te zijn. Maar de hoeveelheid tijd die nodig is, hangt af van de acne op uw huid en het werk dat nodig is om deze te verwijderen. Uw huidverzorgingsdeskundige moet uw situatie kunnen beoordelen en u een schatting kunnen geven van de tijd die nodig is om het probleem op te lossen. Meestal moet dit van tevoren worden gecommuniceerd, zodat wanneer u uw afspraak boekt, er al voldoende tijd in uw planning staat.

Is er een vervolgbezoek?

In de meeste gevallen herstelt u thuis nadat Dermapen is gedaan zonder extra aandacht van uw huidverzorgingsdeskundige. Maar in gevallen waarin de patiënt ernstige acne en andere huidproblemen heeft, heeft u mogelijk twee of drie bezoeken aan de huidverzorgingskliniek nodig. Daarom is het zinvol om te vragen of u inderdaad een andere afspraak moet maken. Dit zal u helpen uw planning van tevoren te plannen.