Hoe vaak moet je ramen wassen?

Hoe vaak moet je ramen wassen?

juni 21, 2021 0 Door LieskeKoek

De ramen spelen een grote rol in je huis, ze zorgen voor een natuurlijke lichtinval, zorgen voor ventilatie in huis en maken je huis of gebouw gewoon mooi. Stel je eens voor hoe raar je huis eruit zou zien zonder ramen. Gelukkig zijn je ramen makkelijk te onderhouden, sterker nog als je ze regelmatig schoonmaakt scheelt dat in het onderhoud van de ramen en kozijnen.

Frequentie van het wassen van ramen

Hoe vaak je ramen schoonmaakt, hangt af van waar jouw huis zich bevindt. Als je in een grote stad woont met veel luchtvervuiling of voor je ramen staat een grote boom, moet je regelmatig de ruiten wassen. Het is aan te raden om de ramen in de regel minimaal twee keer per jaar schoon te maken, maar vaker is gewenst. Zorg er echter wel voor dat je de ramen regelmatig veegt om stof en ander vuil te verwijderen.

Professionele glazenwassen laten doen

Toch hebben mensen niet altijd tijd om eenvoudige schoonmaak klusjes in huis te doen, tegenwoordig zijn we erg druk met werk en andere verplichtingen en het kan moeilijk zijn om 2 uur in je agenda vrij te maken om de Glazenwasserij te doen. Dan kun je een professionele glazenwasser kunt inhuren om je te helpen.

Wat zijn de voordelen van professionele glasbewassing?

Het inhuren van een professional om jouw ramen te reinigen biedt veel geweldige voordelen. Je ramen worden op een hoogwaardige manier gereinigd, doordat schoonmakers exclusieve schoonmaakmiddelen gebruiken en voldoende expertise hebben op dit gebied. Het andere voordeel is dat ramen wassen soms een gevaarlijke klus kan zijn, als de ramen op de tweede of derde verdieping van het gebouw bevinden is het risico op vallen groot. Professionele glazenwassers brengen vaak de juiste gereedschappen mee die ervoor zorgen dat ze veilig zijn als ze je ramen schoonmaken. En ten slotte zal het inhuren van een glazenwassersbedrijf je ook veel tijd besparen.