Hoe vind je de beste cursus babymassage?

Hoe vind je de beste cursus babymassage?

juni 24, 2021 0 Door LieskeKoek

Je baby een massage geven is een van de manieren om een ​​band op te bouwen en speciale momenten met je kind te delen. Bovendien hebben massages vele geweldige voordelen voor het kind. Ze zullen hem of haar helpen om beter te slapen en de hele dag te ontspannen. Maar babymassage is heel anders dan massage voor volwassenen. Je kunt het niet zomaar vanuit het niets doen. Welnu, het mooie is dat je door middel van een cursus babymassage kunt leren hoe je je baby veilig en correct kunt masseren. Hier zijn enkele tips om de beste massage les te vinden.

Check het tijdstip en de plek

Omdat je al bezig bent met het verzorgen van je baby, heb je geen te lange massage les nodig. Normaal gesproken mag een les niet meer dan een uur duren. Het kan ook een goed idee zijn om een ​​les te kiezen die bij jou in de buurt ligt. Dit maakt het woon-werkverkeer naar de les gemakkelijker. Maar als je een online cursus kunt krijgen, ga ervoor. Het zal je een hoop moeite besparen.

Kies voor een gekwalificeerde instructeur 

Het laatste wat je nodig hebt, is een massage cursus volgen bij een kwakzalver. Onthoud dat de dingen die je in deze lessen leert, op jouw baby zullen worden toegepast. Dan moet je ervoor zorgen dat de instructeur weet waar hij mee bezig is. Iemand die is opgeleid in babyverzorging of een arts die cranio sacraal therapie in Rotterdam kan doen, is de juiste persoon.

Duur van de cursus

In de meeste gevallen duurt het een paar dagen om een ​​volledige massagecursus voor baby's te volgen. Maar dit verschilt per instructeur. Daarnaast zijn sommige cursussen wat uitgebreider en zullen ook lessen over zwangerschapsmassage Rotterdam bevatten. Zorg ervoor dat je van tevoren weet hoeveel tijd de hele cursus in beslag gaat nemen.