Hulp bij PMS in Leiden

Hulp bij PMS in Leiden

mei 28, 2021 0 Door LieskeKoek

Voor PMS kan je terecht in leiden. Iedere vrouw krijgt er op een bepaalde leeftijd mee te maken, de menstruatie. De meeste meisjes krijgen hier de eerste keer mee te maken rond de 14 jaar. Het is een maandelijkse periode van ongeveer een week waarin de geslachtsrijpe vrouw bloed en slijm verliest. De klachten die hierbij komen kijken, kunnen per persoon heel erg verschillen. Zo kunnen sommige vrouwen er een hele week niets door doen, terwijl een ander misschien geen klachten ervaart en nauwelijks bloed verliest. Wanneer je wel klachten ervaart, kan dit erg vervelend zijn. De kans is aanwezig dat je PMS hebt, waar ze in Leiden je verder mee kunnen helpen. Lees snel verder voor meer informatie!

Waarom ga je voor PMS naar leiden?

De afkorting staat voor het premenstrueel syndroom. Met name in de tweede helft van je menstruatiecyclus ervaar je dan vervelende lichamelijke en psychische klachten. Dit kan erg vervelend zijn. Echter kan je voor onder andere de volgende klachten van PMS terecht in Leiden:

  • Migraine
  • Rugpijn
  • Vermoeidheid

Dit zijn enkele klachten die je kan ervaren tijdens je menstruatie. Het is erg vervelend om hier een week lang mee rond te moeten lopen. Al helemaal als je weet dat er misschien wel oplossingen zijn. Met hulp, kunnen deze klachten namelijk verminderd worden of zelfs verdwijnen. Na één of meerdere consults met experts op dit gebied, kan dit het geval zijn. Dit is precies wat je wil natuurlijk.

Klaar voor minder klachten tijdens je menstruatie?

Misschien wist je nog niet dat er middelen waren om je klachten tijdens de menstruatie te verminderen. ‘Het zal er wel bij horen’, was hoogstwaarschijnlijk je gedachte. Nu je weet dat dit dus niet het geval is, kan er actie ondernomen worden. Hierdoor hoef je niet meer iedere maand toe te leven naar die ene week met erg veel klachten. Wacht dus niet langer en plan je afspraak in voor hulp bij PMS Leiden!