Hulp van een energetische coach

Hulp van een energetische coach

juni 24, 2021 0 Door LieskeKoek

Een energetische coach is iemand die je kan helpen met lastige kwesties en moeilijke periodes in het leven. Met de hulp van een energetische coach kun je mentale, lichamelijke of energetische blokkades opheffen. Je krijgt aan de hand van een reading advies over je “probleem”, zodat je deze goed kunt aanpakken. Met de hulp van een energetische coach, ook wel spirituele coach, kun je jouw spirituele helingsproces versnellen. Je kunt in een gesprek met een spirituele coach vragen om advies over een specifiek onderwerp in je leven. Omdat een energetische coach meer kan zien dan wij met onze ogen kunnen waarnemen, kan hij of zij jou goed helpen met allerlei soorten zaken.

Communicatie via een energetische coach

Mensen die iemand hebben verloren gaan vaak naar een energetische coach om te kunnen communiceren met de persoon of misschien wel het huisdier dat ze hebben verloren. Omdat energetische coaches boodschappen kunnen doorgeven van overledenen of spirit guides, kun je zo dus niet alleen nog een laatst afscheid nemen van een geliefde, maar je kunt ook antwoorden krijgen van je eigen spirit guides. Wie weet hebben ze wel een belangrijke boodschap voor je, om je spirituele helingsproces te bevorderen. Een energetische coach heeft dus vele kwaliteiten waarmee hij of zij jou kan helpen, hoe groot of hoe klein je vraag of kwestie ook is.

Een afspraak met een medium

Dat is allemaal heel interessant, maar hoe kun jij nu zo’n afspraak maken met een medium of spirituele coach? Je kunt online een afspraak maken met een ervaren medium voor 30 minuten, een uur of zelfs wel anderhalf uur lang. Vind je het nog een beetje spannend om nou meteen in je eentje zo’n heel gesprek met een medium te voeren? Je kunt dan ook samen met een vriend of vriendin langsgaan voor een gezamenlijke afspraak van 40 minuten lang. Met een goede vriend aan je zij is alles meteen een stuk minder spannend. Toch?