Jouw auto duurzaam en milieuvriendelijk laten reinigen

Jouw auto duurzaam en milieuvriendelijk laten reinigen

juni 28, 2021 0 Door LieskeKoek

Je wilt dat jouw auto op een duurzame en milieuvriendelijke manier wordt gereinigd. Daarom kies je voor car detailing. Dan wordt het kunststof van jouw auto behandeld, worden de ramen gelapt, worden de velgen van jouw auto grondig behandeld en wordt de lak van jouw auto natuurlijk beschermd met professionele waxmiddelen. Omdat car detailing zich richt op een duurzame aanpak worden er uitsluitend milieuvriendelijke middelen gebruikt. Er wordt een maatoplossing voor iedere wens aangeboden. Je kunt jouw auto dus niet alleen grondig laten poetsen. Je kunt, indien gewenst, het interieur van jouw auto net zo grondig laten behandelen als het exterieur.

Een snelle of intensieve beurt

Wellicht is jouw auto toe aan een snelle beurt. Bij een snelle beurt wordt het exterieur behandeld, inclusief de ramen. Bovendien wordt het interieur uitgezogen. Kies je voor een snelle beurt plus. Dan worden onder andere ook de velgen en de kunststof delen grondig gereinigd. Uiteraard kun je ook kiezen voor een intensieve beurt. Jouw auto wordt dan gepoetst en de autolak wordt beschermd. Na de behandeling van de velgen, de banden en de ramen ziet jouw auto er aan de buitenkant weer spik en span uit. Voor de reiniging van het interieur wordt jet-stream ingezet. Ook wordt alles ontvet. Voor een optimaal resultaat volgt er nog een stoommassage.

Jouw auto oogt en ruikt weer als nieuw

Heb je gekozen voor een meer intensieve vorm van car detailing? Dan wordt tijdens het grondig reinigen van jouw auto alles meegenomen. Jouw auto oogt na de reiniging weer als nieuw. Ook ruikt jouw auto weer als nieuw. Er is tijdens de intensieve behandeling van jouw auto dieptereiniging toegepast. Door de toepassing van dieptereiniging is het mogelijk om alle vlekken en nare geuren uit het interieur te verwijderen. Je merkt dus na de intensieve behandeling van jouw auto een echte wereld van verschil. Ongetwijfeld ga je weer meer comfortabel de weg op. Dankzij alle op een groene en duurzame manier uitgevoerde behandelingen ben je ongetwijfeld ook meer tevreden.