KAPSELS VOOR HEREN 

KAPSELS VOOR HEREN 

juni 24, 2021 0 Door LieskeKoek

Zelfs als je haarlook je een paar maanden goed heeft gediend, komt er een tijd dat je iets nieuws en fris wilt dat samenvalt met hoe je zelf verandert. Voor jouw haar kun je het beste advies krijgen van een kapper of barbier Utrecht. Hieronder lees je wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kapsels voor mannen.

Franse crop-kapsel

Het Franse crop-kapsel wint aan populariteit in kapperszaken over de hele wereld. Het kortere haar bovenop wordt samengevoegd met een vervaging aan de zijkanten en gestylet met een matte pommade of wax. Om het Franse crop-kapsel te krijgen, worden de vervaagde zijkanten meestal bijgesneden met een tondeuse, terwijl de bijgesneden bovenkant met een schaar wordt geknipt. Om je kortgeknipte haar te stylen, wordt aangeraden om je kapsel plat te houden voor een look die lijkt op een ronde snit maar met een korte pony. 

Kuifkapsel 

De kuif blijft een modieuze, gladde haaroptie voor elke stijlbewuste man. Met extra lengte aan de bovenkant en korte vervaagde zijkanten, is de belangrijkste taak van het moderne kuifkapsel de intensieve styling. De uiteindelijke look van dit trendy halflange kapsel is de moeite waard. Veel mannen hebben simpelweg niet de tijd of energie om hun haar dagelijks te stylen. Voor het stylen van een kuif heb je een föhn op hoog vuur nodig en een pommade, wax of stopverf met een stevige grip. 

Taps toelopend kapsel

De taps toelopende snit is veelzijdig en trendy en wat taps toelopend haar onderscheidt, is dat je zijkanten niet kort maakt met tondeuses, zoals een vervaging, maar in plaats daarvan een schaarsnede voor een langer uiterlijk. Hoewel het kapsel nog steeds geleidelijk korter wordt naar de onderkant van het hoofd, geeft een taps toelopend kapsel niet hetzelfde contrast als een vervaging. Omdat sommige mannen de voorkeur geven aan langere stijlen, wordt deze snit een van de meest gewenste.