Milieuvriendelijke uitvaartondernemer Rotterdam

Milieuvriendelijke uitvaartondernemer Rotterdam

mei 28, 2021 0 Door LieskeKoek

Voor jou is een schoon milieu toch ook belangrijk? De uitvaartondernemer Rotterdam heeft een specialisme omtrent een milieuvriendelijke uitvaart. Naast een begrafenis of crematie die het milieu niet teveel belast, is er alle aandacht voor het persoonlijk maken van de uitvaart. Bij de uitvaartondernemer Rotterdam is veel mogelijk.

Het gaat om een individu

Zoals ieder mens anders is, zo behoort ook iedere uitvaart anders te zijn. Het is ook op begraafplaatsen te zien. Als je bij de oude grafstenen kijkt, dan zie je vrij standaard een grijze steen met de naam en datums. Als je bij de nieuwere grafmonumenten kijkt, dan zie je afwijkende vormen en materialen. Soms kun je iemand zijn of haar beroep of passie op het monument zien. Zo persoonlijk als grafmonumenten van nu zijn, weer kunnen geven hoe de persoon was, zo individueel is dan de uitvaart zelf. Dit geldt met alles, met de rouwbrieven eventueel bloemen of muziek tijdens de uitvaart, niets standaard want het gaat om een individu. Dit is te lezen op de website, aandacht kost niets evenals de persoonlijke benadering en openheid. Daar doorheen de groene insteek van de uitvaart.

Zo transparant met de kosten zie je niet veel

Normaal is er een schatting van de kosten van een uitvaart, echter de uitvaartondernemer Rotterdam is helder met de tarieven. Opvallend is dat begraven op een natuurbegraafplaats ongeveer hetzelfde kost dan op een reguliere begraafplaats. Cremeren is voordeliger dan begraven, en zelden is een uitvaartondernemer zo transparant met de tarieven. De uitvaartondernemer Rotterdam heeft een flink werkgebied. Met de groene uitvaart. Het gaat om het totaal, t/m regionale materialen aan toe zodat er niet teveel transport hoeft te zijn. Maar ook het gebruik van biologische materialen die vanzelf vergaan, en zo is een groene uitvaart in z'n totaal een milieuvriendelijke gebeurtenis. Leg eventueel contact met Linda van Wel, eigenaar en begeleider uitvaartondernemer Rotterdam voor meer informatie omtrent een milieuvriendelijke begrafenis of crematie.