Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies op maat

juni 24, 2021 0 Door LieskeKoek

Gezond eten is niet alleen voor nu maar ook voor in je toekomst erg belangrijk. Want wat je nu eet kan later resulteren in een gezond of ongezond lichaam. Vele ziektes hangen samen met ongezonde voeding. Gezond eten is niet alleen om af te vallen, het is vooral om nu en later gezond te zijn en te blijven. Door nu te beginnen met gezonde voeding zul je daar later de spreekwoordelijke vruchten van plukken. Voedingsadvies kan jou helpen betere keuzes te maken in je dagelijkse voedselinname. Vaak willen we wel gezond eten, maar is dat in het dagelijks leven toch lastiger dan we dachten. 

Doe een workshop over voeding

We kunnen allemaal wel bedenken welke voeding goed en slecht voor ons is. Iedere dag naar een fastfood restaurant rijden is bijvoorbeeld niet super goed voor je lichaam. Maar wat nu als je wel weet wat gezond is, maar niet goed weet hoe je dat nu dagelijks kunt toepassen? Dan is een workshop over gezonde voeding herkennen en klaarmaken echt iets voor jou. Je leert niet alleen welke voeding je het beste kunt eten, maar ook hoe je dit het beste klaar kunt maken. Zo is het bijvoorbeeld veel beter om je groenten te stomen dan te koken. En sommige groenten zijn beter om rauw te eten en andere juist weer niet. Dit alles zelf uitzoeken kost veel tijd, een workshop voeding volgen is dan veel leuker en gemakkelijker. 

Kies voor een lifestyle coach

Een lifestyle coach is iemand die weet wat jouw achtergrond is en je doelen zijn.  Deze deskundige gaat je helpen deze doelen te bereiken en zo gezond te worden en te blijven. Door alleen maar te kiezen voor natuurlijke producten helpt een lifestyle coach je om bijvoorbeeld je droomgewicht te behalen of van die maagpijn af te komen. Ben je allergisch voor bepaald voedsel dan helpt de lifestyle coach jou andere natuurlijke producten te kiezen zodat je toch nog alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt die jij nodig hebt.