Voordelen van het leren van business Engels 

Voordelen van het leren van business Engels 

juni 24, 2021 0 Door LieskeKoek

Business Engels kan deel uitmaken van je vaardigheden. Aangezien veel bedrijven nu internationaal werkzaam zijn, biedt het hebben van meertalige communicatieve vaardigheden beter baanmogelijkheden aan. Dit verhoogd weer de kans op zakelijk succes. Het is een groot pluspunt voor bedrijven als medewerkers een branche specifieke woordenschat, zoals 'dochteronderneming' en 'conglomeraat' hebben of praktische uitdagingen zoals het schrijven van zakelijke brieven en notulen van een vergadering beheersen. Dit zijn belangrijke vaardigheden voor op de werkplek en medewerkers kunnen ook alle Engelse vaardigheden die ze hebben geleerd gelijk in de praktijk brengen. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van Business Engels. 

Begrijp de huidige economie

Bedrijven van tegenwoordig wil creatieve en constructieve ideeën ontvangen van hun medewerkers. Trends en technologie veranderen snel, dus het is belangrijk voor gemotiveerde medewerkers om te weten hoe de economie werkt, zowel vandaag als door de geschiedenis heen. Door zakelijk Engels te kunnen lezen, kunnen medewerkers huidige trends en redeneringen achter zakelijke praktijken identificeren, herkennen en toepassen. 

Samenwerking en teamwork

Zelfs de meest intelligente master-studenten falen soms in het bedrijfsleven omdat ze niet over de juiste interactieve vaardigheden beschikken om met anderen samen te werken. De meest succesvolle bedrijven, die vooral wereldwijd werken, hebben mensen in dienst die op een professionele manier met hun collega's kunnen omgaan. Het volgen van een cursus zakelijk Engels omvat regelmatig presentaties en groepswerk, waardoor studenten leren hoe met anderen samen te werken. Studenten krijgen daarnaast een extra voordeel door te mogen werken en ideeën te mogen delen met mensen van verschillende nationaliteiten. 

Vertrouwen winnen

Hoewel een cursus zakelijk Engels vaak veeleisend zijn, helpen alle presentaties, luister-, schrijf- en leesoefeningen die studenten in de klas doen hen om het vertrouwen te krijgen dat ze nodig hebben om te werken in de snelle zakenwereld van vandaag. Studenten ontwikkelen niet alleen waardevolle taalvaardigheden, maar verkrijgen ook inzicht in hoe het werken in complexe zakelijke omgevingen gedaan kan worden.